Perfectie in 9 stappen

Om uw nieuwe keuken te realiseren, gaan we stap voor stap te werk. In welgeteld 9 stappen ("Neuve" is spaans voor "negen") modelleren we uw ideeën tot een perfect afgewerkte keuken. En als laatste stap komt onze professionele kok met plezier koken voor u en eventuele gasten (*). Zo proeft u meteen wat mogelijk is met uw nieuwe keuken!

1. Ontdekking

Een bezoek aan onze toonzaal kan u inspireren. U kan er allerlei materialen in handen nemen, apparatuur uitproberen en het gevoel krijgen dat een nieuwe keuken met zich meebrengt.

2. Ontwerp

Het creëren van uw nieuwe keuken begint altijd met een persoonlijk gesprek. We luisteren naar uw wensen, wisselen samen ideeën uit en combineren alles met onze uitgebreide kennis. Daarna komt de keuken vanzelf, we ontwerpen samen uw keuken. Het resultaat krijgt u te zien in een 3D weergave alsof u zelf al in uw toekomstige keuken rondloopt.

3. Materialenkeuze

Pas als u zich tevreden voelt over het ontwerp gaan we over tot de keuze van de materialen. Zoals u wel weet, kan elke keuken in talloze materialen worden uitgevoerd. Het is deze keuze die de finale look maar ook de prijs van uw keuken bepaalt.

4. Budget

Op basis van het ontwerp en de gekozen materialen berekenen we het totale kostenplaatje en geven u een inzicht over de kostenverdeling. De offerte wordt volledig gespecifieerd zodat u zelf kan beslissen welke items u wel of niet wil weerhouden volgens uw budget. Naast de kostprijs van de meubelen vindt u hier ook de prijzen voor elk toestel en werkblad.
Wanneer u beslist om met Nueve in zee te gaan wordt een bestelbon ondertekend. Hiermee geeft u ons het vertrouwen om uw project uit te voeren.

5. Technisch plan

Wij tekenen het technisch plan van uw keuken obv het grondplan van uw woning én de gedetailleerde opmetingen die we ter plekke komen doen, van zodra de ruimte beschikbaar is. Uit ons technisch plan kan uw aannemer perfect afleiden waar waterleidingen/stopcontacten en verlichting moeten komen.

6. Productie

Uw keuken wordt volledig op maat geproduceerd bij onze leveranciers in België of Italië. Afhankelijk van de gekozen materialen neemt dit 8 tot 12 weken in beslag.

7. Montage

In overleg met u of uw aannemer plannen we een datum waarop de woning klaar is voor plaatsing van de keuken.
De montage van uw keuken wordt door ervaren schrijnwerkers gedaan die de keuken tot op de millimeter aan uw ruimte aanpassen. Onze monteurs bouwen de meubels op en plaatsen de apparatuur. Hebt u gekozen voor een werkblad in natuursteen dan wordt dit nu pas opgemeten om een zo perfect mogelijk resultaat te bekomen. U zal een tweetal weken moeten wachten op uw werkblad maar dit hoeft u niet te belemmeren om uw keuken reeds in gebruik te nemen. We voorzien immers een voorlopig werkblad.

8. Oplevering

We vinden het belangrijk dat uw keuken gecontroleerd wordt voordat we ze definitief opleveren. Joost komt dan ook persoonlijk langs voor een laatste check op eventuele onvolkomenheden. Indien u zelf nog opmerkingen hebt, zullen we samen naar een passende oplossing zoeken. Uw keuken wordt daarna kookklaar opgeleverd.

9. Koken!

Onze huiskok maakt persoonlijk met u een afspraak, om de apparatuur voor u te demonstreren en tegelijkertijd een heerlijk diner voor u te bereiden. Een fijn moment waarbij u vrienden of familie kan uitnodigen om samen te genieten van uw nieuwe keuken!*

 

 

 

 

 

(*) Enkel van toepassing bij particuliere keuken met een minimumwaarde van 20.000 euro en een volledige set toestellen. Diner voor 4 personen.