Onze keukenexpert komt naar jou!


Wat doen we bij zo'n huisbezoek?

We bekijken de stijl van je huis, de ruimte waar de keuken komt en meten ze onmiddellijk op. We bekijken ook waar technieken aanwezig zijn en of er mogelijkheid is om aanpassingen te doen.
We kijken hoe je leeft en welk type kok je bent: maakt je dagelijks een maaltijd voor je kids of ben je eerder de hobbykok die in het weekend vrienden uitnodigt?
We bespreken je verlangens en dromen voor je nieuwe keuken. We stellen onmiddellijk enkele ideeën voor aan de hand van foto's of een schets van de nieuwe situatie.
Nadien keert de ontwerper terug naar zijn bureau om je enkele dagen later uit te nodigen voor een ontwerpvoorstel in onze showroom, daar kan je meteen ook alle stalen van de voorgestelde materialen bekijken.

Door op deze manier te werk te gaan zal je achteraf voor geen verassingen komen te staan die niet in je offerte waren meegenomen.

Dit is een service voor iedereen die een ontwerp en offerte wil laten maken bij nueve, én zonder aankoopverplichting. Maak je afspraak door het contactformulier in te vullen.

Stuur ons een e-mail

Vul hieronder uw bericht in, vermeld ook het mailadres en telefoonnummer waarop we u eventueel kunnen contacteren.
Bericht versturen

Ligging